Prego

Miksi Prego-kodinkone on suomalaisen kodin kruunu?

Koska suomalainen koti tilasi sen, ja me InBoundilla otimme tilauksen vastaan. Seuraamme herkeämättä teknologian uusimpia saavutuksia ja kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaita, joista jokainen on vähintään oman kotinsa asiantuntija.

Made by suomalaiset aivot & kiinalaiset kädet

Pregon takana on yhteensä 70 vuotta kokemusta suomalaisesta kodinkone- ja viihde-elektroniikka-alasta, B2B-kaupasta ja parhaista mahdollisista yhteistyökumppaneista. Alan ammattilaiset tietävät, että sähkölaitteiden maahantuonnissa moni asia voi mennä pieleen, esimerkiksi tuotevalintojen, laadunvalvonnan tai sähköturvallisuuden suhteen. Me InBoundilla taas tiedämme, että kun käsissä ovat oikeat palikat, toimivia torneja on helppo rakentaa. Sisartoimistomme Hong Kongissa valvoo Prego-tuotteiden matkaa valmistuksesta rahtaukseen asti. Yhteinen tavoitteemme on korkea laatu, trendikäs muotoilu ja käyttömukavuus. Ja optimoidun kustannusrakenteemme ansiosta - huippuedullinen hinta.

SSHHHH, Prego on sisäpiirin salaisuus.

Missään et törmää Prego-mainostauluihin tai televisiomainoksiin. Me säästämme kampanjarahat sisäpiirille, siis asiakkaillemme, Pregon käyttäjille. He ansaitsevat parasta, heidän ei tarvitse maksaa liikaa. Tiesitkö, että satunnaisen mainostuotteen hinnasta jopa 20% perustuu juuri mainontaan? Me vapautamme sisäpiirimme sellaisesta, Prego tuotteen hinnasta 100% perustuu tuotteeseen. Vain siihen. Prego. Ole hyvä. Var så god.

Kuuluuko Prego sinun kotiisi?

Keräämme jatkuvasti tietoa Prego-tuotteiden käyttökokemuksista. Jos sinulla on kokemuksia Prego-tuotteista, kerrothan sekä kehut että kehittämisehdotuksesi suoraan meille (-). Otamme kaikki tiedot huomioon pitäessämme aktiivisesti yllä Pregon hyvää laatua ja käyttömukavuutta. Kiitos aktiivisuudestasi!

Inbound Finland

Mäkelänkatu 58 A, 3 krs.
00510 Helsinki, Finland

ETELÄ-SUOMI

Tom Tikkanen
Puh. 040-5000 774
tom.tikkanen(at)inbound.fi

KESKI- JA POHJOIS-SUOMI

Jorma Klasila
Puh. 0400-253 970
jorma.klasila(at)inbound.fi