Denver

Denver – pohjoismainen elektroniikkajätti

DENVER ELECTRONICS A/S aloitti toimintansa vuonna 1990. Radio- ja televisiolaitteiden menestyksen myötä ”suuri tanskalainen” laajensi tuotevalikoimaansa DVD-soittimiin, digibokseihin, LED/LCD –televisioihin, monipuolisiin musiikkilaitteisiin ja tabletteihin. Nyt valikoimaan kuuluvat edellisten lisäksi mm. actionkameroita ja droneja.

Denver on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista elektroniikan toimittajista. Denver-tuotteita arvostetaan Suomen lisäksi erityisesti muissa pohjoismaissa ja Saksassa. Korkea vaatimustaso ja kova kilpailu ovat menestyvän toimittajan jatkuva haaste – ja asiakkaan onni.

Vankalla kokemuksella, InBound Finland Oy

Olemme seuranneet aktiivisesti Denverin kehitystä sen perustamisesta alkaen, yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Euroopan muuttuvassa taloustilanteessa Denver on pysynyt pinnalla kilpailukykyisen tuotevalikoimansa ansiosta – panostamalla toimivaan jakeluverkostoon, kuten meihin.

Denverin tavoin me InBoundilla panostamme laatuun, asiakaslähtöiseen ja uusiutumiskykyiseen tuotevalikoimaan sekä edulliseen hintaan. Vahvan tuoteosaamisen, huippuunsa hiotun yhteistyön ja suomalaisen myyntikentän tuntemuksen myötä olemme nostaneet Denverin yhdeksi elektroniikkatarjonnan kestosuosikiksi myös Suomessa.

Tutustu Denverin kotisivuihin klikkaamalla linkkiä: http://www.denver-electronics.com/

Inbound Finland

Mäkelänkatu 58 A, 3 krs.
00510 Helsinki, Finland

ETELÄ-SUOMI

Tom Tikkanen
Puh. 040-5000 774
tom.tikkanen(at)inbound.fi

KESKI- JA POHJOIS-SUOMI

Jorma Klasila
Puh. 0400-253 970
jorma.klasila(at)inbound.fi